Laatste nieuws

Nieuws

Werkgroep Ondernemend Noaberschap

Geplaatst op 29-11-2016

Van de Kring Raalter Werkgevers ontvingen wij het volgende bericht:

Beste ondernemer,

Vele ondernemingen hebben zich gevestigd in de gemeente Raalte.
Om ervoor te zorgen dat alle kennis en kunde ook met elkaar gedeeld wordt, is tijdens het economisch werkatelier de Werkgroep Ondernemend Noaberschap opgericht.

Zij zullen een belangrijke rol spelen in het samenwerkingsproces van de ondernemingen uit de gemeente Raalte. De Werkgroep Ondernemend Noaberschap bestaat uit leden afkomstig uit verschillende ondernemersverenigingen en verschillende dorpen.

De Werkgroep Ondernemend Noaberschap staat echter nog in haar beginfase en kan uw hulp als ondernemer goed gebruiken. De werkgroep onderzoekt of het bundelen van alle verenigingen met een overkoepelend platform meer business kan creëren. Zo zijn alle ondernemers samen verantwoordelijk voor de welvaart binnen de gemeente Raalte.

Op dit moment zijn er vele ondernemersverenigingen en netwerkbijeenkomsten, echter weten ondernemers elkaar lang niet altijd te vinden. Naast de huidige ondernemersverenigingen per dorp stimuleert de Werkgroep Ondernemend Noaberschap deze samenwerking in de gemeente Raalte. Er zullen naast de samenwerking ook nieuwe kansen worden gecreëerd betreffende de uitwisseling van informatie en kennis.

Met de resultaten van dit onderzoek kan de Werkgroep Ondernemend Noaberschap zich verder ontwikkelen.

De enquête is te bereiken via de volgende URL:https://www.enquetesmaken.com/s/werkgroepondernemendnoaberschap

Het invullen van de enquête kost u ca. 5 minuten tijd. Lukt het u dit uiterlijk 5 december a.s. te doen?

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Werkgroep Ondernemend Noaberschap