Laatste nieuws

Nieuws

We houden de hand op de knip

Geplaatst op 18-09-2013

Van Raalte Ruilt ontvingen wij het volgende bericht:

Beste ondernemer,

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar met de hand op de knip. Lijkt u dat iets? Doe mee en ontdek wat Raalte Ruilt voor uw bedrijf en voor anderen in Raalte kan betekenen. Het idee: met gesloten beurs matches maken tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Ruilen dus. De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit.

Raalte Ruilt start vandaag al!

Onze actie is het vervolg op de Beursvloer, met een nieuwe eigentijdse twist. We nemen enkele weken de tijd om vraag en aanbod van bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar te brengen. Een speciaal team van ‘matchmakers' gaat aan de slag met de vragen en ideeën die via de opgaveformulieren binnenkomen. Er is ook een Facebookpagina (www.facebook.com/raalteruilt) om deelnemers te koppelen.

Lees meer over Raalte Ruilt in de bijgevoegde flyer, laat u inspireren door de voorbeelden en vul vandaag nog het formulier in. U zult zien hoe leuk en eenvoudig maatschappelijk verantwoord ondernemen kan zijn. Met bovendien gratis PR; alle matches worden in de lokale kranten en via social media gepubliceerd.

Tot slot alvast een aankondiging van ons slotevenement van Raalte Ruilt. Op maandag 18 november vindt er een feestelijke afsluiting plaats met een netwerkborrel én een veiling van de ‘topstukken' die zijn ingebracht. Hierover informeer ik u later nog.Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op. U vindt mijn e-mailadres en telefoonnummer onderaan deze brief.

Namens de matchgroep Raalte Ruilt,
Marieke Korterik
Landstede Welzijn
Telefoonnummer 088 -850 82 75
Mail: mkorterik@landstede.nl