Laatste nieuws

Nieuws

Vooraankondiging business Event Ondernemend Noaberschap Raalte 29 september

Geplaatst op 25-08-2014

Van de KRW ontvingen wij het volgende bericht:

Op maandag 29 september a.s. vindt in het Raalter HOFtheater voor uw leden het eerste business event "Ondernemend Noaberschap Raalte" plaats. Deze ontmoetingsdag, die in het teken zal staan van samenwerken, verbinden en noaberschap, is een vervolgactie op het Politiek Manifest en het Ondernemerscafé in de Leeren Lampe in februari. En wordt ondersteund door de gemeente Raalte, de Kamer van Koophandel en MKB Regio Zwolle.

De ondernemersmiddag in het HOFtheater begint om 13.00 uur en komende week worden 'de puntjes op de i' gezet wat betreft het programma. In elk geval zal deze bestaan uit een plenair deel onder leiding van Marius Woldberg, voorzitter van Kennispoort Regio Zwolle. Tevens worden er korte workshops aangeboden over samenwerken, netwerken, nieuwe kansen voor new business, crowdfunding etc. Hierover dus spoedig meer informatie en een mogelijkheid voor opgave (gratis toegang overigens).

Het gaat dus om maandag 29 september, van 13.00 tot 18.00 uur in het HOFtheater te Raalte, bedoeld voor álle ondernemers in de gemeente Raalte.

Met vriendelijke groet,

Karin Gerritsen
secretariaat & communicatie KRW & projectgroep Ondernemend Noaberschap Raalte