Laatste nieuws

Nieuws

Uitnodiging unieke wedstrijd 29 mei

Geplaatst op 08-05-2010

Op donderdag 3 juni gaan de Broeklanders Berry Broekhof en Gait Middelkamp iets bijzonders doen: Op een tandem fietsen zij de Alpe d'Hueze op. De opbrengt van deze beklimming is bestemd voor de KWF Kankerbestrijding.

Om de opbrengst zo hoog mogelijk te laten zijn, organiseren Berry en Gait op zaterdagmiddag 29 mei om 17.00 uur een unieke wedstrijd. Op sportpark 't Horsthuis speelt een Broeklands team tegen oud-profs. Jaap Stam, Paul Bosvelt, Marc Overmars, René Eijkelkamp, Art Langeler, Gerard Marsman, Paul van Leeuwen, Claus Boekweg en Erben Wennemars hebben al toegezegd te komen!

Het wordt dus een sportief, serieus, maar vooral een oergezellig feest. Na de wedstrijd is er een veilig waarbij door de profs meegebrachte veilingstukken (shirts, schoenen, etc.) onder de hamer gaan. Ook is er gedacht aan muziek en een lekker hapje en drankje.

De entree is gratis. Rond de wedstrijd is er de mogelijkheid om geld te doneren. We maken er graag samen met u een mooie middag van. Over het tijdstip van de wedstrijd en het verdere programma informeren we u binnenkort verder. Houd in ieder geval zaterdagmiddag 29 mei alvast vrij in uw agenda.

Met z'n allen helpen we Berry en Gait de berg op!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur