Laatste nieuws

Nieuws

Uitnodiging receptie Jos en Gait

Geplaatst op 01-04-2014

Op de afgelopen Kôle Kermse is het kavel ‘Burgemeester van Broekland' overgegaan in nieuwe handen. Dat betekent het einde van de regeerperiode van Gait Middelkamp en Jos ten Have. Ruim vijf jaar geleden startte Gait met het burgemeesterschap. Na een jaar werd hij bijgestaan door Jos. Wat als een geintje begon, hebben ze op een bijzondere manier ingevuld. Menig bedrijf is door hen geopend; Koninginnedag kon pas starten als zij de vlag hadden gehesen en vele Broeklanders die iets bijzonders deden, kregen onverwacht een bloemetje van de burgemeesters.

Het afgelopen jaar, waarin Broekland 100 jaar bestond, was het hoogtepunt van de regeerperiode. Het was geweldig. Hoewel het altijd een geinige inslag had, kreeg elke ceremonie tijdens 100 jaar toch iets speciaals door de inzet van Jos en Gait.

Eigenlijk wil elke Broeklander Jos en Gait bedankten voor hun burgemeesterschap. Daarom organiseren de besturen van de Kôle Kermse, de Ondernemersvereniging en het Plaatselijk Belang van Broekland een receptie. Op zaterdag 5 april van half acht tot half tien 's avonds is iedereen van harte welkom in het Horstuis om de heren de hand te schudden. De receptie is volledig verzorgd, daarvoor kan iedereen de knippe thuislaten. Uiteraard gaat de bar om half tien niet dicht. Het lijkt ons hartstikke leuk als het daarna een feestje wordt. Alleen moet je dan munten kopen."

Dus:

Bedankreceptie Gait en Jos
Zaterdagavond 5 april

van 19.30 tot 21.30 uur (daarna naborrelen tot in de kleine uurtjes)
Horsthuis Broekland

Zorg daj d'r bunt!

Bestuur Kôle Kermse
Bestuur Ondernemersvereniging Broekland
Bestuur Plaatselijk Belang Broekland