Laatste nieuws

Nieuws

Symposium Energie in Industrie & Regionale MVO prijs

Geplaatst op 03-05-2013

In het kader van het MVO Loont programma organiseert Natuur en Milieu Overijssel samen met verschillende partners uit bedrijfsleven en overheid activiteiten over duurzaam ondernemen. Momenteel lopen er twee andere activiteiten:

  • De MVO Prijs voor de Regio Zwolle (bereik van 17 gemeenten, uiterste inschrijfdatum 30 juni)
  • het Symposium "Industriële Energie Innovaties in Oost Nederland" (te Deventer op 24 mei)

MVO

De MVO Prijs Regio Zwolle is een uitgelezen kans voor bedrijven die duurzaam ondernemen, zichzelf te profileren. Inschrijven voor de MVO Prijs is gratis en eenvoudig, en de winnaar(s) krijgen veel media aandacht en publiciteit. De wedstrijd is gestart op 10 april tijdens, en bedrijven kunnen zich tot 30 juni opgeven voor de prijs. Een vakkundige jury, bijgestaan door de inwoners van de 17 gemeenten, zullen uit 2 rondes de winnaar(s) kiezen. Meer informatie over de MVO Prijs vindt u in de attachment, en op de website www.mvoprijs.nl.

Het symposium "Industriële Energie Innovaties in Oost Nederland" is een eenmalige bijeenkomst voor en door ondernemers over energiegebruik en reductie in de industrie. Onder andere Martin Koppenhol (VBI), Maurice Beijk (Unipro) en Margien Storm van Leeuwen (Bredenoord) zullen spreken op dit evenement. Daarnaast zijn zowel de provincie Overijssel als Gelderland aanwezig om met ondernemers in gesprek te gaan. Meer informatie over deze bijeenkomst vindt u in de attachment, en op www.mvoloont.com.

Wij denken dat beide activiteiten interessant kunnen zijn voor u en uw ondernemersvereniging. Daarom vragen wij u vriendelijk uw leden te attenderen op deze activiteiten, en/of anders op te nemen in uw nieuwsbrief, agenda en website. U Kunt daarvoor ook de teksten onderaan deze email gebruiken. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

(Overigens zijn wij op zoek naar partijen die met ons willen samenwerken voor toekomstige activiteiten in het kader van het, door het ministerie van Buitenlandse Zaken ondersteund, MVO Loont programma. Mocht u binnen uw netwerk/ondernemersvereniging meer willen doen met maatschappelijk verantwoord ondernemen, dan horen wij dat graag.)

Symposium 24 mei

Op vrijdagmiddag 24 mei zal bij Saxion te Deventer het symposium "Industriële Energie Innovaties in Oost Nederland" plaatsvinden. Een bijzonder evenement voor en door ondernemers. Over de laatste innovaties en toepassingen op het gebied van energie in industriële processen en gebouwen. Met onder andere Jan de Wit (Saxion), Margien Storm van Leeuwen (Bredenoord), Maurice Beijk (Unipro), Martin Koppenhol (VBI) en Rob Marijnusse (TentenSolar). Daarnaast kunnen ondernemers in gesprek gaan met de provincie Overijssel en Gelderland over de mogelijkheden energieprojecten te ondersteunen. Kijk voor het programma en aanmeldformulier op http://goo.gl/zRekf.

Twitter: Voor #mkb - symposium "Industriële Energie Innovaties in Oost Nederland". Vrijdagmiddag 24 mei. Kijk op http://goo.gl/zRekf.

MVO prijs regio Zwolle

Werk je in de regio Zwolle? En ben je trots op de duurzame prestaties van je bedrijf? Geef je bedrijf dan op voor de MVO prijs Regio Zwolle 2013! Zo laat je zien wat je bedrijf doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. De winnaar van de MVO-prijs ontvangt de exclusieve MVO Loont trofee en gratis publiciteit. Bovendien mag het winnende bedrijf zich de komende twee jaar De Beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van de regio Zwolle noemen. Op www.mvoprijs.nl staat alle informatie hoe je mee kunt doen. Je kunt je eigen bedrijf of een ander bedrijf opgeven tot en met 30 juni 2013.

Twitter: MVO Prijs Regio Zwolle - doe mee met deze unieke prijs voor duurzaam ondernemen - www.mvoprijs.nl.

Paul Santman, duurzaamheid & ondernemen
Stationsweg 3
8011 CZ Zwolle
Tel. 06-42214023
www.natuurenmilieuoverijssel.nl
www.mvoloont.com