Laatste nieuws

Nieuws

Receptie afscheid Tonny Nijhof 3 september 2016

Geplaatst op 23-08-2016

Van ons lid Kapsalon Tonny ontvingen wij het volgende bericht:

Per 1 september 2016 zet ik na ruim 38 jaar een punt achter mijn "Kapsalon Tonny". Ik mag terugblikken op een mooie periode, waarin ik het haar van veel klanten uit Broekland, Wijhe, Raalte en (ver) daarbuiten mocht verzorgen.

Ik kijk terug op bijna 40 jaar ondernemerschap in Broekland, een kern met pit en volop bedrijvigheid met ondernemende mensen, waar ik vol trots deel van uitmaakte.

Mijn medewerkster Jolanda Roelofs zet de kapsalon voort onder de naam, Hair & Beauty by Jo. Jolanda is ondernemend, ambitieus en creatief, een echt mensen-mens! Zij is geknipt voor dit vak en dit dorp. Jolanda heeft ook een enthousiaste medewerkster in dienst. Ik ben blij dat Jolanda deze stap heeft gezet; ik gun haar alle succes.

Graag wil ik hierbij alle mensen bedanken voor de fijne en prettige samenwerking in de afgelopen jaren.

Hierbij nodig ik u uit om tijdens het Open Huis op zaterdag 3 september a.s. van 14.00 uur tot 18.00 uur met mij terug te blikken op een mooie periode in mijn leven onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens is dit de opening van de nieuwe kapsalon en u kunt kennismaken met Jolanda Roelofs.

Graag tot ziens op zaterdag 3 september 2016.