Laatste nieuws

Nieuws

RAALTE HELPT HAITI

Geplaatst op 28-01-2010

Het bestuur van de KRW nodigt u uit om op zondag 31 januari a.s. naar het Hoftheater te komen voor het bijwonen van de benefietvoorstelling voor Haïti. De organisatie is in handen van Ralda in samenwerking met het Hoftheater en vele vrijwilligers. De opbrengst komt 100% ten goede aan het werk van de Raalter pater Wim Boksebeld op Haïti.

Van 13.30 - 17.30 uur zijn er zowel in de theaterzaal als de foyer talrijke optredens, o.a. van Ralda, Eigen Wiese, Mannenkoor De Heeren van Salland, de Stroatkjals , Roy Schulten (zang), Mannenkoor Roalter Jong's, Sir Pfeiffer and the Yo'Mama Jokes, Bigband Hans Groen, Johan Bril (zang), Zang- en Oratoriumvereniging Raalte, Mannenkoor Germania, Benne Solinger (dorpsdichter). Kwiek (streetdance) en Dansschool Ruitenberg (Zumba). Er is plaats voor 450 personen, 300 in de theaterzaal en 150 in de foyer.

Tijdens de voorstelling wordt - in de foyer continu en in de theaterzaal bij groepwisselingen - op grote schermen een presentatie gedraaid van sponsors, groepen en bijdragen van andere acties voor pater Boksebeld. Kaarten kosten € 7,50 en zijn te koop bij Annie Schulten en het VVV-kantoor; bestellen kan ook via www.ralda.nl. In de theaterzaal staat een ton voor extra donaties.

Bent u niet in de gelegenheid om te komen en wilt u wel een financiële bijdrage leveren? Dan kunt u uw vrije gift doneren op rekeningnummer 15.54.87.353 t.n.v. Raalte Helpt Haiti.