Laatste nieuws

Nieuws

Open bedrijvendag 2 april 2011

Geplaatst op 01-03-2011

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang voor de opendag op 2 april as van 10 tot 16 uur. De eerste aanzet in de pers is inmiddels ook gegeven, een vooraankondiging in de Stentor van vrijdag 25 februari jl. Ook het stuk voor de bib van maart is reeds doorgegeven.

Tot op heden heeft de commissie, bestaande uit Tom Overmars, Mark Horstman, Chantal Nijhof en Angelique Nijhof, aangevuld met Ben Nieuwenhuis, Luuk Sportel, Gerben Oosterink, de nodige bijeenkomsten gehad.

Tot op heden doen 23 bedrijven mee, te weten:

Bedrijflocatie
2Jours,eigen pand
Buitingeigen pand
Tuin&Park Bruggemaneigen pand
BMB/Schrijvereigen pand
Kachelspeciaalzaak Bruggemaneigen pand
Dsignmakerseigen pand
Guldemondbij 2Jours
Holtkuile autobedrijfeigen pand
de Hoppeeigen pand
Journee/Dokmanbij 2Jours
Koetsierbij Kachelspec.zaak Bruggeman
Henk Koopmanbij Nijhof installatietechniek
Gait Middelkampbij kachelspec.zaak Bruggeman
Hairfashion Chantalbij ... vliegende keep
Nijhofeigen pand
Kapsalon Tonny Nijhofeigen pand
Tom Overmarsbij Tuin&Park Bruggeman
De Parabooleigen pand (tot 12.30)
Sportel tuinplantenbij Tuin&Park Bruggeman
Tiebotanieeigen pand
Valk-van Dameigen pand
Vondervoorteigen pand
WebmakeOver.nlbij 2Jours

De open bedrijven dag zal om 10.00 uur worden geopend door de nieuwe burgemeester van Broekland (= kavel met de kole kermse). Besloten is dat de catering door de deelnemende bedrijf zelf geregeld moet worden. Ook het geven van attenties aan bezoekers mogen de deelnemende bedrijven zelf regelen.

Wat de commissie wel centraal regelt, zijn de advertenties die geplaatst worden in (en op de website van) Salland Centraal, BIB en de Stentor. Ben Nieuwenhuis van Dsignmakers maakt mbv de frames van de kermis een herkenningsteken voor de deelnemende bedrijven, die aan de weg geplaatst worden.

Ook de bewegwijzering regelt de commissie en een activiteit voor de kinderen, pony rijden. Tevens wordt er een loterij gehouden. Gerben Oosterink zal een voorstel maken. De prijzen zijn bij de Broeklandse bedrijven, natuurlijk. En de prijsuitreiking zal na ca. 2 weken zijn, waarvan de winnaars ook weer in de kranten komen te staan.

Op zaterdag 12 maart om 10.00 uur moeten de deelnemende bedrijven zich verzamelen bij de Hoppe voor het maken een foto tbv de advertentie. Ben Nieuwenhuis regelt de fotograaf.

Tot zover.

Met vriendelijke groet,

Namens de commissie,
Angelique Nijhof