Laatste nieuws

Nieuws

Nieuws van de ondernemersvereniging (8 november 2010)

Geplaatst op 08-11-2010
 1. Koopzondagen in 2011

  Aan de ondernemers van Broekland,

  Zoals u bekend, kan het college van burgemeester en wethouders op grond van de Verordening winkeltijden gemeente Raalte elk jaar 12 koopzondagen aanwijzen. Dit kunnen gewone zondagen zijn maar ook feestdagen. In artikel 2 van de Winkeltijdenwet is bepaald op welke dagen de winkels in ieder geval gesloten moeten zijn. De koopzondagen gelden voor elk deel van de gemeente afzonderlijk (de buurtdorpen en Raalte-dorp).

  Van u hebben we reeds de data van 3 april en 2 oktober doorgekregen. Mochten de winkeliers in Broekland nog meerdere of andere koopzondagen wensen, dan verzoeken wij u ons hierover vóór 22 november 2010 te berichten. Het mail adres is: diny.zuidberg@raalte.nl. Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

  Met vriendelijke groet,

  Diny Zuidberg, Medewerkster APV/Bijzondere wetten

 2. Themabijeenkomst 22 november

  Maandag 22 november organiseert Milieunetwerkcommissie IJssel-Vecht een themabijeenkomst Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Klik hier voor verdere informatie en opgave.

 3. Waarschuwing voor spookfactuur

  Door Marketing Communicatie Lelystad wordt een factuur gestuurd voor een uitgebreide registratie in het Ondernemers-register. Kosten € 89,00 per maand.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur.