Laatste nieuws

Nieuws

Nieuws van de ondernemersvereniging (29-06-2011)

Geplaatst op 29-06-2011
 1. Is Broekland hét leukste dorp van Overijssel?

  Noelle Broekhof van de Hoppe is de initiatiefnemer voor deze promotie van Broekland. Op zaterdag 17 september zal het bekend worden gemaakt of Broekland inderdaad het leukste dorp van Overijssel is. Voorafgaand aan deze bekendmaking komt op woensdag 13 juli de karavaan van RTV Oost naar Broekland in verband met Zet 'm op 11 tour 2011. Klik hier voor meer info.

  Om op 13 juli goed voor de dag te komen als dorp wil Noelle enkele activiteiten op poten zetten. Voor degene die het een goed initiatief vind om Broekland op de kaart te zetten en dit initiatief financieel wil ondersteunen, kan geld overmaken naar de rekening van OV Broekland. OV Broekland zal er dan voor zorgen dat dit geld bij Noelle terecht komt. Het Rabobank Salland Banknummer is: 1541.60.350.

  Voor meer informatie van Noelle over 13 juli, zie de bijlage.

 2. Prijsuitreiking gratis verloting

  Op 13 juli zullen ook (eindelijk) de prijzen worden uitgereikt aan de winnaars van de gratis verloting, die werd georganiseerd tijdens de openbedrijven dag. De 1e prijs € 75,00 te besteden bij Tuin&Park Bruggeman gaat naar een Broeklandse jongeman. De 2e prijs € 50,00 te besteden bij Tiebotanie gaat naar een dame uit Deventer. De 3e prijs € 25,00 te besteden bij de Parabool gaat naar een heer uit Zwolle.

 3. Nieuw lid ov Broekland

  Sinds mei hebben we een nieuw lid binnen onze vereniging kunnen verwelkomen: Célie Journée met haar bedrijf Ergotherapie La Vie gevestigd aan de Horstweg 15 te Broekland. Voor meer informatie over haar bedrijf, zie: http://www.ergotherapielavie.nl

 4. Belangrijke Data

  Er zijn een paar belangrijke data in het vooruitschiet:

  • 5 juli Hoppe bijeenkomst over glasvezel
  • 6 juli Hoppe overleg over leukste dorp van Broekland
  • 13 juli RTV Oost karavaan komt naar Broekland
  • 17 september bekendmaking winnaar leukste dorp van Overijssel

Met vriendelijke groet,

Het bestuur