Laatste nieuws

Nieuws

Nieuws van de ondernemersvereniging (21 april 2011)

Geplaatst op 21-04-2011
 • Voorontwerp bestemmingsplan de Zegge

  Bijgaand sturen wij u informatie over het voorontwerp bestemmingsplan Raalte bedrijventerrein De Zegge. Er is dinsdag 26 april a.s. van 19.00 - 21.00 uur een inloopavond bij De Leeren Lampe. Voor meer informatie zie deze brief.

 • Beveiligingsscan Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie

  Beveiligingsmaatregelen nemen loont. Maar vooral kleine bedrijven hebben weinig tijd en kennis om hun beveiliging effectief te verbeteren (blijkt uit onderzoek van Deloitte, 2007). Bovendien hebben ze soms te weinig geld om extra maatregelen te nemen. Het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie heeft daarom samen met het Ministerie van Veiligheid en Justitie € 10 miljoen uitgetrokken om ondernemers met een klein bedrijf te helpen met een onafhankelijke beveiligingsscan op maat (kennis) en subsidie voor betere beveiligingsmaatregelen. Met deze regeling kunnen 10.000 vestigingen beter worden beveiligd.

 • Uitgebreidere informatie over de beveiligingsscan en subsidie voor Kleine Bedrijven kunt u vinden op www.stavoorjezaak.nl. Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met Team Veiligheid Kleine Bedrijven: vkbinfo@agentschap.nl of bel 088 - 602 58 58 (op maandag t/m woensdag van 09.00 - 12.00 uur).

  Met vriendelijke groet,

  Het Bestuur