Laatste nieuws

Nieuws

Maak ruimte voor Raalter bedrijfsleven

Geplaatst op 22-11-2013

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 zult u ontgetwijfeld druk zijn met het maken van uw verkiezingsprogramma. De inhoud hiervan en de manier waarop deze zal worden uitgevoerd, is belangrijk voor ondernemers. De gemeente Raalte, gelegen in het hart van Salland, heeft van oudsher een belangrijke regiofunctie en kent veel bedrijvigheid. Zowel op het gebied van industrie en handel als op het gebied van zakelijke dienstverlening. De belangen van de vele ondernemers en hun werknemers worden behartigd in diverse ondernemersverenigingen.

Deze partijen hebben de handen ineen geslagen door gezamenlijk een politiek manifest "Maak ruimte voor Raalter bedrijfsleven" op te stellen. Met dit manifest is een sterk programma van concrete wensen en eisen gecreëerd, waarmee wij u als (toekomstige) beleidsmakers willen inspireren en overtuigen om werk te maken van een goed lokaal ondernemersklimaat. Uiteraard zullen wij u binnenkort een uitgave van dit manifest toesturen. Ook zult u er mogelijk over lezen in de lokale media.

Op woensdag 12 februari 2014 organiseren wij als vervolg hierop een Politiek Ondernemerscafé bij de Leeren Lampe. Graag gaan wij die avond met fractievoorzitters in debat over de genoemde speerpunten in het manifest. Wij hopen dat u deze datum alvast in uw agenda wilt noteren? Uiteraard volgt er nog een officiële uitnodiging.

Met vriendelijke groet,

De bestuursvoorzitters van De Kring Raalter Werkgevers, Raalter Ondernemers Verbond, Heino Aktief, Heinose Winkeliers Vereniging, Ondernemersvereniging Broekland, Heetense Ondernemersvereniging, Ondernemersvereniging Nieuw Heeten, Ondernemers Mariënheem, Ondernemersvereniging Luttenberg.