Laatste nieuws

Nieuws

Leden in beweging

Geplaatst op 30-03-2010

Parabool heropent Buurtwinkel Broekland

De Buurtwinkel in Broekland is heropend. Ze zijn er in Broekland maar wat content mee, want de detailhandel is (zo goed als) verdwenen uit het dorp maar de Buurtwinkel, aangedreven door mensen van De Parabool, levert iedere dag vers brood en meer. 
De winkel heeft een professionele bakkerij zodat er iedere dag vers brood, krentenbollen, croissants, stokbroden en pistolets uit de ovens komt. En voor de appeltaart rijden mensen inmiddels om. De Buurtwinkel verkoopt niet alleen brood, je kunt er ook terecht voor andere dagelijkse boodschappen. En natuurlijk worden er ook andere paraboolproducten verkocht. 

Al met al is de winkel zo'n succes dat verbouw nodig was. Donderdag 25 maart jl. was de officiële opening.

Feestelijke heropening Tuin & Park Bruggeman

Tuin & Park Bruggeman in Broekland heeft in de afgelopen weken een flinke metamorfose ondergaan. In het weekend van vrijdag 26 tot en met zondag 28 maart is dit gevierd met een feestelijk (her)openingsweekend. Ook Kachelspeciaalzaak Bruggeman, die gebruik maakt van hetzelfde pand als Tuin & Park Bruggeman, is die dagen geopend."We hebben meer winkeloppervlakte gerealiseerd en een breder en dieper assortiment gekregen", vertelt Mark Horstman die op 1 januari van dit jaar Tuin & Park Bruggeman heeft overgenomen van Gerard Bruggeman. Deze gaat zich richten op zijn kachelspeciaalzaken. Er gelden deze dagen diverse speciale aanbiedingen. Tuin & Park Bruggeman biedt kortingen tot wel 30 procent op de kettingzagen van het merk Dolmar. Op het hele assortiment van het merk Bergtoys (onder andere skelters en trampolines) geldt een korting van twintig procent. Daarnaast zijn er diverse speciale aanbiedingen op onder andere gazon- en zitmaaiers en zaklampen. Het bedrijf is nu ook officieel dealer van Pellenc, een accugereedschapsmerk.

Mark: "Met de metamorfose van de zaak en alle uitbreidingen in ons assortiment zijn we klaar voor de toekomst!"
Bij Tuin & Park Bruggeman kun je terecht voor een ruim aanbod tuingereedschap en tuinmachines (voor particulier en bedrijfsleven). Verder voorziet de zaak ook in (materialen voor) carpoorts, hekwerk, buitenspa's en whirlpools aan. Daarnaast beschikt het bedrijf over een goed geoutilleerde werkplaats waar onderhoud en reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd.

bron: salland centraal

Informatie van de gemeente Raalte

  • Verbetering van overheidsinformatie voor bedrijven: één loket
  • Mogelijkheden:
    • berichtenbox voor dienstverleners
    • contactmogelijkheden voor alle ondernemers
  • Het antwoord hierop is te lezen op de site: www.antwoordvoorbedrijven.nl. Breng ook een bezoek aan deze site!

Informatie van OV Broekland

DENKT U NOG AAN DE OPGAVE VOOR HET BEDRIJFSBEZOEK AAN HERTOG JAN IN ARCEN OP 16 APRIL???

Met vriendelijke groet,

Het bestuur