Laatste nieuws

Nieuws

Kenniskring: Nieuwe verdienmodellen

Geplaatst op 14-05-2013

Heeft u een ondernemende geest? Denkt u er constant over na hoe u waarde kunt creëren en nieuwe business kunt opbouwen? Bent u op zoek naar innovatieve manieren van ondernemen, om oude achterhaalde manieren te vervangen?

Herman Meester van Masterwall uit Lemelerveld beantwoordde deze vragen met ‘JA' en nam deel aan de eerste kenniskring ‘Verdienmodellen" in 2011. Sindsdien is er veel veranderd in de marktbenadering van het bedrijf Masterwall en de samenwerking in de keten. "De productinnovatie heeft geleid tot een procesinnovatie. We hebben echt een turning point gemaakt", aldus Herman. Omdenken loont!

Op woensdag 19 en 26 juni wordt de kenniskring ‘Nieuwe Verdienmodellen' gehouden. Deze kenniskring wordt georganiseerd door Kennispoort Regio Zwolle in samenwerking met Herman Meester, Masterwall, en Evert Moolhuijsen, De-innovator.nl.

Tijdens de eerste bijeenkomst legt Herman Meester uit wat er veranderd is aan het verdienmodel van Masterwall. Aansluitend introduceert Evert Moolhuijsen het Canvas Business Model. Met behulp van deze werkwijze krijgt u snel inzicht in uw klantwaarde en klantsegment; het verdienmodel van uw bedrijf.

In de tweede bijeenkomst gaat u onder begeleiding uw eigen business model onder de loep gaat nemen. Hoe kan ‘de koek vergroot worden'. Ofwel ‘hoe vergroot ik mijn eigen markt'.

Doelgroep

De bijeenkomst is bestemd voor ondernemers met tenminste vijf werkzame personen.

Programma:

Eerste bijeenkomst
Woensdag 19 juni
Aanvang: 19.00 uur (ontvangst 18.45)
Einde : 21.30 uur
Locatie: Masterwall (onderdeel van Boeve Afbouw), Parallelweg 12 Lemelerveld

Tweede Bijeenkomst
Woensdag 26 juni
Aanvang: 19.00 uur (ontvangst 18.45)
Einde : 21.30 uur
Locatie: Masterwall

Aanmelden

Er kunnen maximaal 25 ondernemers deelnemen aan de kenniskring. De bijeenkomst is gratis maar NIET vrijblijvend. Wanneer u zich opgeeft verwachten wij dat u ook daadwerkelijk beide sessies aanwezig bent!
U kunt zich aanmelden via de website www.kennispoortregiozwolle.nl.